неділя, 12 травня 2024 р.



  Весна… Ожила та розквітла природа. І саме в цю чудову пору, у другу неділю травня, в Україні та світі вшановують День Матері. Це одне з найзворушливіших і найбільш надихаючих свят, оскільки МАМА є найважливішою особою в житті кожної людини, яка завжди буде розуміти, пробачати та самовіддано любити. Споконвіку мама - найдорожча та найрідніша людина для кожного, адже вона подарувала нам життя, а потім мов ангел-охоронець оберігає нас, закриває своїм крилом і люблячим серцем від всіх негараздів . З неї починається наш життєвий шлях, вона дає нам підтримку, обійми і безмежну любов. Вона завжди благословляє нас на добро. У будь-яку хвилину, щомиті - мама- наша надія і порятунок.

З нагоди цього чудового  свята в бібліотеці пройшов майстер- клас « З любовʼю для мами», де діти виготовляли подарунки для матусь.


Милі дрібнички, зроблені власноруч та ще з фантазією, старанням і любовʼю - найкращий подарунок для найрідніших.

В цей день всім мамам ми бажаємо здоровʼя і щастя, міцно обіймаємо і всіма засобами засвідчуємо свою любов і вдячність . Дякуємо за недоспані ночі, за молитви, за терпіння, витримку, мудрість і любов. 

Особливо низький уклін матерям чиї сини та дочки захищають нашу Батьківщину!

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Літні канікули -унікальна можливість залучення до книги нових читачів , створення простору творчості і приємного спілкування з літературою ...