пʼятниця, 31 травня 2024 р.

 В бібліотеці с . Гриньків, з метою формування негативного ставлення до шкідливих звичок , які завдають великої шкоди здоровʼю людини, у Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням проведено годину- моралі « Погані звички собі на шкоду»


Звичкою вважають закономірність дій, які повторюють протягом довгого часу. Погані звички- це дії, які несуть в собі потенційну загрозу для здоровʼя, психологічного стану і навіть навколишнього середовища. Список шкідливих звичок є великий, проте сьогодні під час заходу ішла розмова про таких підступних ворогів людства: тютюн , а також алкоголь та наркотики.

Проблема шкідливих звичок є дуже актуальною в наш час , а боротьба з ними -це важка задача для кожного хто зіткнувся з цією проблемою . Боротися вже з існуючими  проблемами не просте завдання, тому краще запобігти їх появі. Ефективним способом є правильна подача інформації про шкідливість і наслідки поганих звичок. 

Сьогоднішній день - це привід ще раз задуматися що для кожного з нас важливіше, здоровʼя чи сумнівне задоволення …

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Літні канікули -унікальна можливість залучення до книги нових читачів , створення простору творчості і приємного спілкування з літературою ...