неділя, 24 березня 2024 р.



                         Здоровʼя- це сила 

                         Здоровʼя- це клас 

                         Хай буде здоровʼя 

                         У вас і у нас !

    
 

    З метою популяризації здорового способу життя, усвідомлення цінності здоровʼя та виховання навичок здорового способу життя було проведено бесіду «Я і мої друзі за здоровий спосіб життя», де обговорювалися основні аспекти здорового способу життя .

    Здоровʼя - спосіб життя людини. Це той стиль , що людина обирає для себе . Давно доведено , що усе, що робить людина відбивається на стані її здоровʼя.

    Здоровий спосіб життя це насамперед дбайливе ставлення до себе .

     Бути здоровим значить бути щасливим.

      Отже, здоровʼя - це найцінніше що у нас є. Ніщо не може зрівнятися з ним: ні багатство, ні слава, ні положення в суспільстві. Людина зобовʼязана берегти своє здоровʼя , адже саме здорова людина формує сильне націю.

         Ми обираємо здоровий спосіб життя !

                       Ми майбутнє України !

вівторок, 12 березня 2024 р.

                                            
      Все йде, все минає...Та залишається пам'ять та добра слава про людей, які присвятили свій земний шлях пошукам кращого майбутнього для своєї країни, пошукам істини та правди. В історії залишаються імена, які з гордістю вимовляє і шанує людство. До них належить і ім'я Тарас Григорович ШЕВЧЕНКО.
     В рамках відзначення 210-річниці від дня народження великого Кобзаря в Гриньківській бібліотеці спільно з клубом та школою  проведено літературний вечір "Єднаймо душі словом Кобзаря"

                                    

Та літературну вітальню 'Нас єднає Шевченкове слово''

    Тарас Шевченко - це вічний вогонь, що ніколи не згасне в серцях народу. Творчість Кобзаря - святиня, якою дорожить і гордиться український народ.
     Сподіваємося що слово Великого  Кобзаря завжди лунатиме!